Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Diciembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXLIV) ELS SILENCIS SOCIALS

  No és el mateix islam que islamisme així com àrab que musulmà. I, tampoc, tots els americans conservadors cristians antiavortistes són uns assassins, malgrat que algun d’ells se’ls en vaja la “pinça” i escopeta en mà mamprenguen a matar innocents seguint, segons ells, manaments divins.

  Segons la revista “El grano de Arena” editada per l’Associació per una Taxa a les Transaccions Financeres per Ajudar als Ciutadans (ATTAC), en el número 835 de 30 de novembre de 2015 “Qatar compró a Ucrania armamento antiaéreo de muy alta tecnología destinado al Emirato Islámico. La transacción tuvo lugar a finales de septiembre de 2015, justo antes de la intervención militar rusa contra el grupo terrorista y fue aprobada por la embajada de Estados Unidos en Doha. El armamento fue enviado a través de Bulgaria y Turquía. Oficialmente, Qatar, Ucrania,Estados Unidos, Bulgaria y Turquía luchan contra el Emirato Islámico” Per fiar-se de tot el que ens conten els grans mitjans de comunicació en mans de les grans corporacions financeres!

  En aquest mateix sentit, és a dir, com de forma intencionada es manipula la realitat, Joaquin Estefanía apunta un concepte molt interessant, “els silencis socials”, estudiat per la periodista del Financial Times, Gillian Tett, “Para entender buena parte lo que ha sucedido durante los años de la Gran Recesión hay que tener en cuenta lo que se denominan “silencios sociales”. Son aquellos aspectos de la vida cotidiana que habitualmente se omiten o se ocultan, a pesar de ser tan importantes o más que aquellas cuestiones que son objeto del debate público. Muchas veces estos silencios son los que ayudan a reproducir un sistema y sus estructuras de poder a lo largo del tiempo

  Per últim dues circumstancies d’anar per casa. En primer lloc, l’interès que hi ha per convertir els debats electorals en un espectacle mediàtic amb el qual es trivialitza l’objectiu del mateixos i obliga a deixar fora a algunes forces parlamentaries, com Esquerra Unida o UPyD, que podrien fer “punxar” algú dels “capolls rampants emergents” En segon lloc, ressenyar la “covardia política” de Mariano Rajoy incapaç de debatre amb la resta de candidats i no sols per la seua pròpia prepotència sinó, sobretot, per un motiu no tan peregrí com que al costat dels candidats sembla “el iaio cebolleta” dels tebeos.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook