Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 22
  Febrero
  2016

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXLIX) Banalitats d'una tarda de dilluns!!!

  Una de basquet. Algú es creu, com diuen des de "madrid" que el Reial Madrid no era un dels equips favorits per guanyar la copa del rei de basquet que acaba de jugar-se a Corunya? Sols que el melic de “madrid” és tan gran que busquen l'èpica per tapar els forats d'una campanya, fins al moment, prou mediocre! Però, el Madrid, junt amb el Barcelona, tenen les dues millors plantilles de l'ACB (i de les millors d'Europa)

  Una de futbol. Ens han estat pegant la pallissa de forma “in misericorde” amb Zinedin Zidane des que l'anomenaren entrenador del Reial Madrid. Com a jugador res a dir, però com entrenador fins ara no havia demostrat res però tornem a la cançó d'abans, tenen el melic tan gran que no veuen més enllà dels seus campanars.

  Altra de basquet. Respecte al València BC, el diumenge vinent, amb el permís dels àrbitres, li guanyarà al Reial Madrid, però no per mèrits propis sinó perquè el Madrid haurà estat tota la setmana celebrant la copa i aplegaran al partit cansats (això diran) Però als play off ja se sap. Facen memòria i recorden com eliminà al València la temporada 2104/2015.

  Per últim, on ja que signar perquè canvien els comentaristes del basquet de TELEDEPORTE? Mira que són roïns! No sols et conten el que ja estàs vegent sino que ho adornen sempre en les mateixes frases fetes (que, per altra banda, no tenen passe). Per cert, no hi ha jugadors del Barça, Valencià, o qualsevol altre equip que puguen fer de comentaristes? Sempre hem d'aguantar a algun madridista com Romay, López Iturriaga (que pareix com “l'avecrem” ja que està en tots els “caldos”)  o Arlaukas.

  Passa com al programa "24 horas" dels diumenges. Per aquest programa quan informa de la jornada de basquet que se ha celebrat sols dona el resultat del Reial Madrid!

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook