Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 11
  Septiembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXXXIII)

  Si hi ha alguns esportistes (si el futbol el considerem així) als que afecte menys els xiulets dels aficionats són als futbolistes. Aquests tenen molt clara que l’aficionat quan xiula “sempre té raó”, per això crec que a Gerard Piqué, jugador del Barça i de la selecció espanyola, no li deuen afectar molt els xiulets que últimament està rebent.

  Però el cas és que en Piqué, obviant el fet del seu caràcter (que li passa com als peixos, mor per la boca) està següent objecte de venjança pel fet, no sols que s’haja declarat partidari del dret a decidir del poble català, si no a més pel fet que en Catalunya es xiula l’himne de l’estat espanyol.

  En definitiva està següent “objectiu” dels feixistes que pul·lulen per aquesta “pell de brau” que han fet d’aquesta qüestió un “tema d’estat” quan el que devíem fer és utilitzar la ironia i l’humor enfront de situacions tan esperpèntiques com aquesta. Amb el panorama que tenim!

  Veneçuela torna a ser portada dels principals mitjans de comunicació a conseqüència de la condemna al opositor Leopoldo López per la justícia a 13 anys d’empresonament. Evidentment, el to de les cròniques és de crítica al funcionament de la justícia a Veneçuela a la que acusen de ser un instrument del govern de Maduro. No vaig a glosar la trajectòria d’aquest polític d’extrema dreta (ja que aquesta no és la qüestió ni és cap delicte) però, un estat com l’espanyol en el que la justícia ha condemnat a dos jutges com Garzón i Silva per atrevir-se a “furgar” amb la repressió (genocidi) franquista i amb la presumpta corrupció que afecta a les elits financeres “madrilenyes”, no crec que estiga per donar lliçons de cap classe a ningú (per cert, cal recordar igualment, com el TSJ de la CV retardà la tramitació del procés judicial obert per l’assumpte dels regals a membres del govern valencià per no entorpir un procés electoral o com el president d’aquest tribunal va dir que el què l’unia amb el President de la Generalitat era més que una íntimaamistat, dictant després una sentencia absolutòria al mateix i que el Tribunal Suprem, per vergonya, tombà)

  Per últim, com deia abans, perquè no aplicar la ironia a moltes de les situacions que últimament estan ocorrent! Resoldre els problemes no sé si es resoldrien, però més contents segur que estaríem!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook