Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Septiembre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXXXIV)

  Temps lliure: temps que utilitza l’home lliure” “Quan de xarlatà aplega al poder” (sent no recordar on he llegit o sentit)

  Igualment, quan de xarlatà circula pel planeta de la tele - política! Sols cal perdre un temps (no molt) fent zàping pels diferents programes que pul·lulen per les TV’s, com els cucs en hores de nit. Què porqueria! Algun dia hauria d’enviar-li al Papa Francisco un vídeo de les tertúlies que es fan a la TV de la Conferència Episcopal espanyola i preguntar-li si el què allí es diu és coherent amb el discurs de l’església que ell diu voler!

  Aquests dies, la premsa “carpetovetònica” ja ha perdut els papers totalment respecte a la qüestió catalana. Aleshores, ha deixat de referir-se als “independentistes” com a tals, per a passar a anomenar-los, amb clara intenció desqualificadora, com a “separatistes”. Com diu un amic, “fent amics

  Per altra banda, i és una circumstància que no em quadra molt, tota la política informativa que fan aquests és una “fàbrica” de fer independentistes. A vegades, empresonat de teories conspiratòries, pense que si tot no formarà pla d’un guió preestablert per tornar a un estat centralista. Perquè clar, si es confirmen els pronòstics, que van a fer els nacionalistes espanyols l'endemà de les eleccions, traure els tanques, aplicar l’article 155 i deixar en suspens l’autonomia catalana, reformar la CE perquè no torne a produir-se una situació com aquesta? Temps al temps!

  Quan sent al portaveu del PP, un tal Rafael Hernando, dir que pensar que tot es pot arreglar mitjançant el diàleg és viure en el “país de Yupi” m’entra por. Com m’entra por quan recorde que aquest diputat fa anys intentà agredir en el Congrés dels diputats a Rubalcaba, sent aquest ministre de l’interior, i sols la intervenció d’alguns del seu propi partit ho impedí. A més, si l’ajuntem amb Garcia Albiol, és per a tindre o no por? En quatre dies són capaços de deixar la seua “Espanya” neta (de gent de malviure)

  Per últim, por, molta por per part dels dirigents polítics europeus, és el que hi ha en la política migratòria que la UE està aplicant en la crisi dels refugiats, incomplint de forma deliberada el tractats internacionals sobre refugiats polítics.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook