Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 19
  Octubre
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Nacional Valencia

  El Punxò (CXXXVII) La crisi humanitària dels refugiats segueix!

  Irene Lozano. Rosa Díez ha rebut la mateixa “medicina” que ella aplicà al PSOE sent eurodiputada. Respecte al fitxatge d'IL per part del PSOE, almenys per a mi, tant una com altre devien ser exemplars en la seua coherència política - si hi ha alguna cosa que més desprestigi l’activitat política és la manca de coherència ideològica -. No es pot “demonitzar” fins a l’absurd a una formació política com IL ha fet respecte al PSOE i acabar militant en les seues files. Respecte al PSOE, animar el transfuguisme no crec que siga una bona pràctica democràtica. Ells sabran!

  Vaig començar a veure el “cara a cara” de Pablo Iglesias i Albert Ribera en el programa “Salvados” de Jordi Évole i em confirmà una de les meues apreciacions sociològiques, els bars no són un bon lloc per a debats polítics (o millor en aquests més val no parlar de política) per tant, vaig passar del programa al cap de cinc minuts. He estat revisant el “dia després” i em reafirme en la meua opinió, malgrat tot, alguns intenten vendre el debat com “un abans i un després” en la comunicació política. Temps al temps!

  Has d'aprofundir molt a les notícies (ja que si et deixes portar per les mateixes pareix que són els israelites les principals víctimes) sobre l’actual episodi de la permanent crisis que es viu a Israel i Palestina, per descobrir (i prendre consciencia) que no és així, ja que fins hui han mort 8 ciutadans israelians però 43 ciutadans palestins (i un eritreu)

  Hi ha una circumstància que no sé si és sol una apreciació meua o realment és així. En refereix al fet que no hi ha dia en què alguns dels líders de Ciutadan’s no tinga una presència mediàtica significativa en alguna TV o mitjà imprès. En definitiva, aprecií una significativa campanya mediàtica (amb alguna excepció prou significativa) a favor d’aquest partit.

  Per últim, recordar que la crisi humanitària dels refugiats segueix existint i que amb l’arribada de l’hivern s’agreujarà!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook