Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 28
  Abril
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  EL PUNXÓ (III)

   

  Mira que són políticament burros (per no utilitzar altre adjectiu!) Com s’atrevixen a alçar la veu per l’exposició sobre l’autonomia valenciana inaugurada a les Corts Valencianes, quan si alguna cosa posa de manifest és posar blanc sobre negre l’absoluta derrota del País Valencià (que com deia Joan Fuster, serà d’esquerres o no serà) en mans de una “Comunidad Valenciana” per ofrenar noves glòries a Espanya?
  Pareix ser que en el regne de taifa de Consuelo Ciscar al l’IVAM s’ha inaugurat una exposició (hui m’ha pegat per les exposicions) sobre art i gastronomia (o alguna cosa pareguda). Quan ho he llegit he buscat si entre els artistes es trobava el meu conegut i admirat Rafael Armengol, ja que aquest te una sèrie de pintures dedicades precisament als productes de menjar i, com era d’imaginar, no estava. La veritat és que tampoc sé si l’han invitat, però no ho crec perquè no veig jo a Rafael Armengol ballant-li les aigües a aquesta “regna de la laca”
  Per altra banda, simplement, comentar que si el PP es convertix en el defensor de la Constitució, tal com va amenaçar la seua portaveu a les Corts Valencianes front a la proposta de Compromís per obrir un nou període constituent, cal posar-se a tremolar, ja que a la Constitució li quedaria una talla de cabell. Amb “defensors” com aquestos que, entre altres gosadies, s’han carregat tot el sector financer valencià no cal buscar-se enemics. Malgrat ben pensat, igual no seria una mala jugada per a la causa del canvi constitucional veient el gran paper que el “empalmado” està fent a favor de la República.
  Per últim, me pregunte quin “amor” li té certa premsa de Madrid, que s’auto anomena de centre esquerra, al Ministre de Justícia Alberto Ruiz Gallardón, que sempre que està en dificultats per les seues actuacions polítiques, com aleshores la contrareforma de la llei de l’avortament, li brinda les seua pàgines per a que s’esplaie i justifique. De vergonya!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook