Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 19
  Septiembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  EL PUNXÓ (XIV)

   

  Si no hi ha intenció de reduir el cost per l'estat l’import de les pensions, perquè modifiquen la forma de calcular-les, revaloritzar-les, etc? Evidentment, si la qüestió és intentar modificar la legislació actual sobre aquesta matèria per garantir el seu futur (fa anys que els mateixos estan dient el mateix sobre la seua inseguretat, però ja fa molts anys!) és de caixó que el raonament ens port a la mateixa conseqüència, la reducció de les pensions!. Així que, o la societat comença ja a moure’s, o el “pensionazo” eixirà endavant i serà un altra conquista social que passarà a mans de gestors privats (entitats financeres) que, al final, és el què realment es persegueix!
  Si existeix un quart misteri de Fàtima, almenys per a mi, és tot el que rodeja al sector de l'electricitat (generació, distribució, cost al consumidor, imposició, etc. etc) a Espanya. Desprès d'haver-se incrementat de forma considerable en l'ultima dècada el que paguem els ciutadans, resulta que el “dèficit tarifari” (segons diuen, la diferencia entre el que costa produir-la i el que s'ingresa per la seua venda) s'ha incrementat. És a dir, paguem més per a deure més. Tot un misteri! Però be, una cosa hi ha clara, els interessos econòmics que hi han al voltant d'aquest “negociet” deuen ser tant importants i suculents que els consells d'administració de les companyies elèctriques estan plens d'exministres! I jo, ignorant, volia començar una campanya per la seua nacionalització!
  Per últim, quan el PP va a decidir-se a expulsar del seu si a tots els feixistes que allotja? El no fer-ho serà que tenen por de quedar-se quatre gats?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook