Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 26
  Septiembre
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  EL PUNXÓ (XV)

  Em pregunte que fa l'esquerra del País Valencià participant en un debat de l'estat de la Comunitat (País Valencià) que a ningú li interessa. Segueixen jugant a un parlamentarisme caduc!. Per què no traslladen el debat mes enllà dels murs del Palau de les Corts? És que la situació social i política al País Valencià no és encara suficientment greu com a deixar-se de jocs florals democràtics? Perquè a la fi, el que s`ha fet aquests dies no és mes que això, jocs florals que no interessen més que als que en ells participen!
  I Gibraltar, encara segueix sent una colonia britànica? I els blocs de formigó encara segueixen enfonsats al mar? i les coles ja s'han acabat? Com han quedat els pescadors espanyols de la zona?. Crec que tot segueix igual l’únic que ha canviat és que s’acabat l'estiu! Vostès m’entenen, no?
  Resulta inconcebible, i soles comprensible en Espanya quan ja una majoria de dretes, el que està passant amb el President del Tribunal Constitucional d'Espanya. A l'esquerra mai se li haguera consentit anomenar com a magistrat del TC a un militant d'un partit d'esquerres i menys que aquest militant després haguera segut anomenat President del Tribunal. Per altra banda, aquesta qüestió posa de manifest, no sols la doble vara de mesurar que té la dreta (i els grups de poder que la sustenten) sinó, també, la poca capacitat de pressió política i social (per molt que des de la dreta es magnifique) que té l'esquerra.
  Seguint amb l’idea del l’últim paràgraf, aquest estiu, com tots els estius, Galícia s’encén en flames i la novetat és que no s’ha convertit en un problema nacional. Governa la dreta a Galícia i a la TVE! Al pobre Perez Touriño, President d’esquerres d’aquesta Comunitat fa uns anys, poc més que l’acusaren de ser el piròman dels focs per la seua incapacitat per a controlar-los.
  Per últim, és de suposar que ja s’hauran assabentat perquè el “gendrissim” del Rei volia que el cas Noos passara al TJS del País Valencià? Com diuen al meu poble, ningú caça sense gos!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook