Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 11
  Junio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El rescat, tercera reacció

   

  No se el que pogué durar la intervenció de Rajoy per a donar explicacions del rescat del sector financer espanyol per part de la UE, però no és arriscat afirmar que podria passar al llibre Guines de records, perquè no es poden dir més mentides en menys temps!. Malgrat, en el fons ho comprenc, tenia presa per aplegar a hora al partit de futbol entre Espanya i Itàlia. Com tot hom sap, el que realment apassiona a Rajoy és el deport i no polèmiques estèrils sobre si ens han rescatat o no.
  Però en tot cas, que ningú s'equivoque ni es faça falses il·lusions, el 100.000 milions d'euros que la UE posa a disposició del sector financer espanyol no són per a donar crèdits a les empreses i famílies, tot al contrari, són per a pagar l'endeutament que el sector financer espanyol, fonamentalment les caixes d'estalvis, tenen amb els banc alemanys. Evidentment, entre aquestes caixes endeutades amb els bancs alemanys, almenys pel que jo sé, deu estar BANKIA que ha heretat l'endeutament alemany de BANCAJA.
  Igualment, tampoc cal oblidar que ha segut la situació financera de BANKIA la que ha provocat aquesta operació financera de rescat del sector financer espanyol i que BANKIA és el resultant de la fusió principalment de BANCAJA i CAJA MADRID i que aquestes dos mega caixes han segut controlades pel Partido Popular des de fa molts anys i, per tant, és aquest Partit el que deuria, en aquestos moments, assumir responsabilitats polítiques i donar explicacions pel malbaratament d'aquestos dos caixes.
  El terrible soroll del moment no pot, aleshores, distraure'ns d'aquesta qüestió.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook