Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 20
  Noviembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  El Vicepresident del Consell ...

  El Vicepresident del Consell i (crec) president del PP a Alacant, Jose Ciscar, quan no està demanant perdó o disculpes per les fellonies fetes pel seu partit al País Valencià en aquestos darrere desset anys, es dedica a donar lliçons d'ètica política. Així, aquestos dies ha dit que si ell estiguera en la situació de l'alcaldessa d'Alacant, Sonia Castedo el que faria seria dimitir.

  Però clar, hom es pregunta, en primer lloc, en raó de què aquest dirigent polític parla i argumenta com si la cosa no anara amb ell, com si ell no fora responsable directe, per acció o per omissió, de la situació política i econòmica que aplegat el País Valencià a conseqüència de les polítiques portades a cap pel seu partit i, per tant, hom enten que Jose Ciscar per a ser coherent amb aquest plus d'ètica amb què vol impregnar el seu discurs, en lloc de demanar disculpes de forma planyívola el que deuria és "fer mutis pel forus" i deixar que els valencians decidiren què volen per al seu futur més immediat.
  Per altra banda, respecte a Sonia Castedo, hom, és pregunta, igualment, si és que aquesta política no pertany al Partido Popular? És a dir, aquest partit, com qualsevol organització política, està dotada d'uns reglaments interns que regulen què cal fer front a aquestes situacions així com, evidentment, hi han uns dirigents amb l'obligació de fer complir aquestes normes reglamentaries. Per tant, i en conseqüència, una de tres, o Sonia Castedo no és del Partido Popular i, llavors, no li se poden aplicar aquestes normes, o els dirigents del Partido Popular no tenen cap autoritat per a aplicar les seues pròpies normes donat la descomposició interna en què està sumit o el Partido Popular no és allò que pareix i diu ser, una organització política, sinó que ha devingut en una agrupació d'interessos econòmics sense més lligam que veure qui pot traure més rasquit del poder polític que han acumulat durant aquestos anys amb el beneplàcit dels valencians.
  Però, en tot, cas, hom no pot menys que preguntar-se si aquestos dirigents polítics i representants democràtics que no poden, no saben o no volen governar la “seua casa”, com pretenen seguir governant als valencians? El com no es sap, però el què i el perquè, sí. Sols cal parar-se a veure les polítiques que estan portant a cap de privatització i desregulació de totes les relacions socials i econòmiques a que hui estem sotmesos, ja que la seua finalitat no és altra que poder seguir incrementant el poder econòmic que ja tenen (o de forma demagògica, per a fer-se més rics del que ja són, o com deia un dels homes més rics del planeta, estem en una guerra de classes i la meua és la que va guanyant)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook