Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 23
  Septiembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte (II) ....

  Em pregunte (malgrat siga una qüestió de “perogrullo) si hi ha un nacionalisme espanyol excloent, en el sentit de negar la qualitat de “nacional” a qualsevol ciutadà d'altre país al territori de la península (salvant per descomptat a Portugal) perquè no pot haver-hi, igualment, un nacionalisme català (i, per descomptat, valencià), també, excloent en aquest mateix sentit?. Personalment, no m'agrada cap nacionalisme exacerbat, però encara m'agrada menys que neguen e impedisquen la llibertat d’elecció que com a ciutadans tenim.

  Em pregunte per què aleshores cal tindre sentit de la responsabilitat i no plantejar polítiques que posen en perill la l'estabilitat nacional ja que danyen la seua credibilitat, quan Mariano Rajoy i el PP no feren més, des que començà la crisi en 2008, que demanar eleccions anticipades i votar en contra dels ajusts que la UE obligà a fer al govern socialista? Què passa, que la responsabilitat sol cal exigir-la a l'esquerra o és que es dona per descomptat - com un acte de fe - que la dreta sempre actua, faça allò faça, amb responsabilitat?
  Em pregunte què ha de passar en aquest País per a que algú assumisca alguna responsabilitat política per actuacions fetes al marge de la legalitat vigent? Em referix, en concret, a l'anulació que els tribunals han fet de l'adjudicació que Esteban Gonzalez Pons va fer de les TDT's quan era Conseller del Govern Valencià? Ho dic perquè, fins hui, aquest polític de verb tan fàcil com demagògic, fa com si la cosa no anara amb ell i, dia si dia també, ens dona lliçons d'espanyolitat!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook