Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 06
  Octubre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte (V) ....

   

  Em pregunte per què es tan perniciós ser nacionalista català (o valencià) i no ser-ho ser nacionalista espanyol? No serà realment i per això els espanyolistes estan tan en contra que Espanya sense Catalunya siga molt poc? Per què hi ha tanta por (i tanta poca vergonya) front a que els ciutadans decidisquen des de la llibertat?
  Em pregunte si es pot afrontar la imputació judicial de dirigents significats d'un partit política “des de la normalitat” com va dir el Conseller Zaplanista - Campista - Fabrista, Serafín Castellano, el dia que el jutjat va comunicar la imputació del Portaveu del PP a les Corts Valencianes, “Don Rafael Blasco”, com li deien els seus panaiguats? Què entendrà aquest polític per “normalitat”? Possiblement, com hi ha tants imputats al seu si, considere que la “normalitat” aplicada a un “polític” és estar imputat!
  Em pregunte per què si hi ha una llei sobre la Memòria Històrica que prohibix els símbols franquistes, els jutges no actuen d'ofici i ordenen la retirada immediata de tots ells? Serà per què en la judicatura existix molta endogàmia i la majoria de jutges de hui són dignes fils dels jutges franquistes? Aleshores entenc aquella proposta del Ministre de Justícia Socialista, al que la dreta tant odiava, Fernández Bermejo de canviar els procediments d'accés a la carrera judicial!
  Em pregunte, i ja són varies vegades, què fa l'oposició al Consell d'Administració del Grup Radiotelevisió Valenciana? Per què es presten a la pantomima democràtica del PP a aquesta entitat pública? Encara no tenen prou de pressa de pel, d'engany, de manipulació, malversació, balafiament i, presumptes, ladrocinis?
  Per últim, em seguix preguntant, per què l’esquerra ha deixat de demandar la dimissió d’Andrea Fabra? En tant poca estima ens tenen als ciutadans que no tenen cap vergonya de seguir assentats al seu costat en les Corts Espanyoles?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook