Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 27
  Octubre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte VI ...

   

  Em pregunte si a més d'aprofitar la crisi per modificar el model social, polític y econòmic que teníem, és necessari burlar-se de tots, com ha fet el Ministre d'Hisenda Montoro, quan ha dit que els pressupostos de l'estat de l'any 2013 són els més socials de la història democràtica ?
  Em pregunte si a més de causar tot el sofriment que les mesures polítiques estan causant en la majoria de la població, es necessari burlar-se de tots, com ha fet la Vicepresidenta, Soraya Saez de Santamaria i la Ministra de Treball, Fatima Bañez, quan en les valoracions de les últimes xifres de l'atur donades per l'EPA, han dit que els retalls en l'administració pública, causants de l'acomiadament de treballadors, va a ajudar a rebaixar el dèficit i, per tant, a eixir de la crisi?
  Em pregunte si a més d'estar sagnant al País amb totes les polítiques “criminals”, mereixedores de la creació d'un Tribunal de La Haya, que s'estan portant a cap, és precís burlar-se de la gent dient, sense més fonament que l'interès de la manipulació, que a l'any 2013 es començará a crear treball?
  Em pregunte si a més d'estar desanimats, frustrats, cansats i avorrits, no es burlar-se de tots, l'haver de suportar totes les tonteries i badomies d'un "Ansar" que no se sap per quina raó, és creu allò que mai serà?
  Em pregunte on està la legitimitat democràtica, ètica i moral d'un sistema econòmic (i d'un Govern i un Parlament que ho consentix) que “salva” als bancs (és a dir, als seus propietaris o accionistes) amb recursos prevenients de l'esforç impositiu dels ciutadans, per a que, després, aquestos mateixos bancs tiren al carrer de les seues vivendes a aquells ciutadans que, com a conseqüència de la crisi provocada per aquestos mateixos bancs, s'han quedat sense treball i no poden fer front a les seues obligacions financeres?
  Em pregunte, per últim, sinó es una burla més que, aleshores, encara estiga al seu escó a les Corts Nacionals, Andrea Fabra, així com que l’esquerra estiga consentint – ho des de la més absoluta de les desídies i falta de respecte a tots els que hui estan “fotent-se” en el sentit més real de l’expressió?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook