Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 03
  Febrero
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte VII ...

  Em pregunte a què esperen els jutges per a presentar-se en les seus del PP així com al domicili(s) de Julio Barcenas per a confiscar tota la documentació relacionada amb l'escàndol destapat aquestos dies sobre el pagament de sobre sous als principals dirigents d'aquesta formació política? No han pensat (o possiblement, perquè ho han pensat) en aquest interí de temps puga desaparèixer molta documentació “sensible” relacionada amb el cas? Ja se sap què passa en aquest País quan algú ha intentat posar els nassos en aquest tan delicat assumpte del finançament del PP, sols cal recordar que, de moment, l'únic que ha segut condemnat pel cas Gürtel ha segut el jutge Garzón.
  Em pregunte, respecte al nostre paisà Angel Sanchís, ex tresorer del PP, al que el Tribunal Suprem per un formalisme legal més que dubtós en aquell moment, el salvà d'acabar imputat per finançament il·legal (què casualitat) d'aquesta formació política, n'estic referint al Cas Naseiro, evidentment, com collons i per quines raons, va a anar a comprar, en la dècada dels 70, una finca de 300 km quadrats, que batejà com La Moraleja, en una de les regions més pobres i retardades de l'Argentina, com és Salta. Seria per la seua amistat amb el dictador sanguinari argentí Jorge Videla o perquè en aquest país no li cobren impostos? Resulta sorprenent, com aquestos “grans senyors” de dretes que no perden ocasió de presumir del més ranci espanyolisme (i valencianisme del d'ofrenar noves glories a Espanya), en qüestió de negocis no tenen mirament i, si fa el cas, sense cap remordiment trauen els diners fora d’Espanya per a invertir “allende nuestras fronteras”, com els agradava dir als mestres franquistes quan parlaven dels grans conqueridors espanyols! Per últim, simplement, reproduir el que fa poc deia el periódic Las Provincias (poc sospitós) referint-se a aquest latifundi “a los trabajadores del búnker de La Moraleja, vigilada por guardas armados, se les ha prohibido hablar, pero una encuesta publicada esta semana por el diario local 'El Intransigente' revela que el 92,7% de los encuestados está convencido de en Salta se «lava dinero extranjero “».

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook