Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Agosto
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Em pregunte ...

   

  Em pregunte que esperen les associacions de víctimes del terrorisme per a convocar manifestacions per tot Espanya en protesta per l'excarceració del terrorista d'ETA Bolinaga? De moment, i que es sàpiga, l'únic que ha canviat del passat més recent respecte a la política antiterrorista és que l'inquilí de la Moncloa ja no es socialista.
  Em pregunte si aquest PP que afavoria i animava als metges a què es declaren objectors de consciencia per tal de no participar en l'aplicació de la Llei de Terminis de l'avortament, és el mateix Partit que vol impedir que els metges es declaren objectors de consciencia a l'aplicació de la nova reglamentació sanitària que ha deixat sense atenció sanitària als emigrants sense papers. Però, no s'oposaven a l'avortament en defensa de la vida o és que la vida de l'emigrant no té cap valor per aquestos moralistes? No serà que no són més que “cucs arrebossats d'estètica” segons precisa definició de Dostoyevski?
  Em pregunte, si en qualsevol altre país del nostre entorn europeu de democràcies consolidades desprès del desgavell d'incendis que ens estan assetjant aquest estiu i calcinant milers d'hectàrees del nostre patrimoni natural, no haguera ja dimitit algun responsable polític?
   

   

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook