Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 03
  Junio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  És possible que es cregueren les seues pròpies mentides?

   

  Tot indica, de la forma com s'estan desenrotllant-se els esdeveniments polític - econòmics, que els “mercats” no acaben de convèncer-se que, tal com prometia Mariano Rajoy (MR), les coses calia fer-les com “déu mana” i “amb sentit comú”. Possiblement el que passa és que en les “qüestions pecuniàries” ni hi ha déu ni sentit comú que valga, els "mercats" si poden ens trauran fins la sang. Açò sí, l'únic que MR i els seues estan fent és xafar unes “ratlles roges” que mai deurien haver xafat com, per exemple, la contrareforma laboral que, amb tanta presa, aprovaren per donar gust als empresaris. Dit d'altra forma, no estan prenen mesures per resoldre la crisi sinó que estan aprofitant-se de la crisi per fer la gran contrareforma política que portaven anys enyorant!
  En aquest sentit, la realitat és que per molt menys del que està passant, el PP es passà tres anys demanant eleccions anticipades i, per tant, hui, si foren coherents amb els seus principis i conviccions i amb els interessos d'Espanya, convocarien eleccions més prompte que tard, doncs si ja alguna cosa clara és la seua incapacitat per resoldre cap problema, al contrari, tot ho estan agreujant (l'atur, la famosa “prima de risc”, les caixes, etc) per un sectarisme innat que mamaren durant tants anys de dictadura.
  Malgrat, potser que la cara de desencant que mostra MR siga perquè ell i els seus aplegaren a creure's que, amb la desaparició de José Luis Rodriguez Zapatero i la seua pròpia aplegada al govern és a dir, de la gent d'ordre, els “mercats” és relaxarien i com var dir una contertuliana d'aquestes que pul·lulen per les emissores i TV's d'extrema dreta, amb la sola desaparició de ZP la prima de risc “es relaxaria 200 punts”. S'aplegaren a creure`s la seua pròpia mentida!. Però, ha segut tot al contrari, amb Rajoy i els seus, la “prima de risc” s'ha incrementat més de 200 punts respecte a la que deixa ZP, l'atur en més de 600.000 persones així com els impostos i els retalls i la repressió contra les llibertats i ...
  Per tant, veient el que està passant, dos conclusions clares cal traure. Primer, que aquesta contertuliana d'extrema dreta poc futur té com endevinadora i, dos, que MR té tanta poca confiança en la seua capacitat per resoldre la crisi que tot ho fia a un triunf de la "roja" a l'europeu de futbol.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook