Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 01
  Abril
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  González Pons, on estàs?

   

  Me pregunte on està el paladí de la defensa dels interessos de les classes mitjanes, el que tot ho sabia; el que tenia resposta clara, contundent i precisa per a tots els problemes per difícils i complicats que foren; el que no tenia pels en la llengua per denunciar els enganys dels enemics d'Espanya; el que ens augurava un futur ple de felicitat si ell i els seus guanyaven les eleccions generals; el mestre de la comunicació que en una frase i en un minut diagnosticava el problema i donava la solució; el que ens va afalagar amb la il·lusió que tenia el remei per l’atur amb la creació de tres milions i mig de llocs de treball.
  Evidentment, tots ja ho han endevinat. M’estic referint al inigualable, inimitable, irrepetible i incasable, González Pons! On està?. On s’amagat, tant com aleshores el necessitem? Com ens pot haver deixat sense la seua presencia habitual, el seu verb providencial i el seu somriure tranquil·litzador?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook