Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 22
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  I a l'església catòlica quan li va a tocar?

   

  Des de la majoria dels àmbits polítics, almenys des de les opcions polítiques majoritàries, ens estan demanant i exigint als ciutadans, fonamentalment als treballadors, que deguem ser comprensius amb els esforços - injustos, per altra banda- que ens obliguen a fer amb tal d'eixir de la crisi. Malgrat hom, es pregunta perquè a la principal i més adinerada organització política espanyola, com es l'església Catòlica, no se li exigix, també, la seua col·laboració i el seu esforç.
  És a dir, per a quant se li va a exigir, tal com s’obligà a l’any 2002, a autofinançar-se i perquè no se li obliga a tributar per tots els immobles que es propietària i perquè no es controla i es fa tributar, igualment, a una de les seues fons de finançament com són les donacions individuals (l'absència de control d'aquestes, no les equipara als diners “negres” que circulen pel mercat?).
  Evidentment, ací radica la seua força, en la capacitat que té per evitar que ningú siga capaç d’aventurar-se en l’adopció de mesures com les plantejades (o paregudes).
  Però, no obstant l'anterior, els ciutadans sí deuríem exigir-les!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook