Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 16
  Mayo
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Immigrants sense papers, igual a zero drets!

   Ha hagut de ser un programa de TV, en concret “Salvados” de Jordi Évole en la Sexta, per que molts valencians eixiren del seu ensimismament i prengueren consciència de la gran soledat (i de la gran injustícia) que les famílies dels morts i ferits de l'accident del Metro a València, han segut condemnats pel poder polític al País.

  En aquest sentit, em pregunte si tindrà que la TV retransmetre alguna greu tragèdia per que tots eixim, igualment, de la nostra abstracció, i prenem consciència que, amb l'excusa de la crisi, la Ministra de Sanitat, molt catòlica ella (per cert, a l'igual que Juan Cotino) ha pres una de les mesures més desvergonyides, cruels i insolidaris de la nostra historia democràtica, com va ser la retirada de la targeta sanitària als immigrants sense papers o irregulars (escrivint aquesta reflexió s'ha denunciat la mort d'un emigrant de tuberculosis a les Illes Balears, per falta d'atenció mèdica), i que està quedant en això, en una noticia publicada hui i oblidada demà ja que a la majoria no ens afecta o perquè afecta a una de les minories que menys importen, per no tindre no tenen ni papers, serà ser desgraciat!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook