Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 05
  Marzo
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Justícia retardada és justícia negada!

  Cal veure amb quina rapidesa la policia, és de suposar que amb manament judicial, entrà en les instal·lacions de l'empresa Metodo 3, implicada en el cas d'espionatge català, per fer-se amb tota la documentació relacionada amb el cas i, pel contrari, cal destacar amb quina tranquil·litat està prenent-se el fer el mateix en el cas de l'ex tresorer, ex senador i ex gerent del PP, Luís Bárcenas (cal aclararir que aquest personatge no és del PSOE, per molt que es vol amagar la seua militància política)
  Per tant, res serà d'estranyar que, aplegat el moment, que aplegarà, del judici oral pels diferents càrrecs pel que van a imputar - lo que, de segur, la meitat d'ells, quan no tots, o bé hauran prescrit, o bé caldrà absoldre'l-lo per manca de documentació que suporte la presumpta acusació. En altres paraules, no me diran que, tant el PP com Luís Bárcenas, no estan tenin temps - si ho necessiten - per posar ordre en els seus arxius!
  En tot cas, tota aquesta actuació de la fiscalia i del jutge instructor, està donant una imatge o, millor, una sensació i impressió que el millor advocat que tenen el PP i Luis Bárcenas és la pròpia justícia. És a dir, l’actuació de la justícia en aquest cas de presumpte finançament il·legal de PP, per exemple, res te que veure amb l’ instrucció de la jutgessa del cas dels ERE a Andalusia on, al contrari que ací al País Valencià amb Camps, Costa i cia, ni els procés electoral va fer que disminuira o parara les seues actuacions judicials (com per altra banda deu ser) ni, per descomptat, res que veure amb la rapidesa i diligència del famós jutge Marino Barbero primer instructor del cas FILESA sobre finançament il·legal del PSOE. Res que veure!
  En conclusió, el que cada dia pareix més clar és que quan vagen a buscar probes documentals del cas Bárcenas així com la seua relació amb el presumpte finançament il·legal del PP, molt hauria d’enganyar-me, no hi haurà documentació que ho suporte. I com sempre ha passat, sols cal recordar el cas Manglano (Naseiro) i el cas Garzón, la campana de fí del combat salvarà a la dreta. Temps al temps!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook