Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 30
  Agosto
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  L'estratègia del PSPV-PSOE (2)

   

  Al PSPV - PSOE, front a la declarada inviabilitat de la televisió pública valenciana, a conseqüència de la política de balafiament, dilapidació, malversació i utilització partidista i partidària portada a cap pel PP en aquestos últims 16 anys i que l'ha portat a la roina i a la fallida més absoluta, li ha entrat el síndrome de la responsabilitat, el complexe de “salvador de la pàtria” o de partit d'estat i pareix estar disposat a pactar amb el “piròmans” la sufocació del foc.
  Si el PP l'ha portat a la roina que siga el PP qui la tanque! En altres circumstancies no tendria aquest partit cap problema de fer-ho amb tal de carregar-li el “mort” a altres. Què ha fet l'Alcalde de Gandia o què està fent la mentidora Maria Dolores de Cospedal amb les farmàcies de Castilla la Mancha?
  Però no, ací al País Valencià està el PSPV - PSOE per salvar-los la cara! Així va!. Si realment quan cal apretar, exigir aclariments, responsabilitats a tots el nivells i amb totes les instàncies (polítiques i judicials), exigir dimissions i si cal eleccions anticipades doncs els piròmans no poden ser els bombers, entra el “canguelo” i el complexe de culpabilitat de creure's que si al final es tanca la tv pública la responsabilitat serà del PSPV -PSOE.
  Doncs no, si al final es tanca o s’acomiaden treballadors la responsabilitat seria d'aquells que l'han portat a la situació actual que no són altres que el PP del País Valencià.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook