Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 15
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La gran contrarreforma democrática i social que ens espera

   

  La capacitat que la dreta té d'enredar i manipular és proverbial. Anem a veure si ens aclarem! Si hom no recorda mal el govern socialista de la nació portà a cap el segon ajust pressupostari més important fet en democràcia (el més gran l’acaba de fer Mariano Rajoy) amb la finalitat de retallar el dèficit i el PP votà en contra d'aquest donat que deia que el problema d'Espanya no era de dèficit sinó l'existència d'un govern (socialista) que no era que no prenia les decisions correctes, com per exemple, baixar els impostos, sinó que feia tot el contrari, és a dir, pujar-los!. En conseqüència, el PP es comprometia a si guanyava les eleccions prendre altres mesures econòmiques, entre elles, per descomptat, baixar els impostos.
  Però, aleshores, resulta que acaparat tot el poder nacional, autonòmic i municipal, gràcies a aquest discurs falsari, han començat a mostrar la verdadera intenció del que volen fer. Que ningú es porte a engany, van a fer la gran contra - reforma democràtica que porten anys (des de la transició) ensomniant. Amb l'excusa del dèficit - del que mai parlaren ja que no era cap problema! - van, entre altres moltes mesures de retrocés democràtic i social, a retallar les competències autonòmiques i municipals, van a acabar de privatitzar - vendre - el poc patrimoni que ens queda als espanyols, van a reordenar, amb l’excusa del principi d'eficàcia, el sistema educatiu i el sistema sanitari en la línea de les Comunitats de Madrid i València, és a dir, privatitzar la gestió (que no és altra cosa, que el transvasament dels recursos públics a uns “quans amics” del sector privat), van a acabar amb les televisions públiques venent-les a grups mediàtics de dretes i, per descomptat, van a canviar el model de l'administració pública començant per modificar el règim estatutari dels funcionaris (amb l'excusa demagògica d'acabar en el seus privilegis).
   
   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook