Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 02
  Agosto
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La inauguració de Londres 2012

  No soc molt aficionat, per no dir res, als actes protocol·laris, ni quan es tracta de presumptes actes que, per la seua “importància” mediàtica, com es la inauguració d’unes olimpíades, és presumible que siga espectacular. M'avorrixen!.

  Malgrat l’anterior, vaig tindre la mala sort, ja que va ser una simple casualitat, que entrava a casa quan la delegació espanyola estava desfilant i, per al meu fàstic i emprenyament, les càmeres de la TV enfocaren a les grades i allí aparegué saludant com un desaforat el responsable polític de l'accident - en tant en quan la seua obligació era que no correguera tal desgràcia - del Yak 42 on morirem 62 soldats espanyols que tornaven d'Afganistan.
  Evidentment tothom sap ja de qui estic parlant i, sobre tot, ho deuen saber els alacantins que porten anys triant-lo com a diputat a les Corts, malgrat es murcià i com a polític és molt poc recomanable.
  No és la primera vegada que parle sobre aquest personatge que, al meu entendre, denigra als seus companys de professió, però no ho puc evitar, ja que sols el fet d'estar a Espanya fa possible que persona amb el seu tarannà ètic, moral i polític, haja segut pràcticament tot en la política nacional i, que per a arraconar-ho, l'han premiat amb una de les ambaixades més importats com és la del Regne Unit.
  Quina enveja tinc, d'aquells països on tot un ministre dimitix perquè l'han pillat fent plagi en la seua tesis doctoral! A Espanya és impensable! Quan un polític errà, el verb dimitir no forma part de la seua escala de valors i els seu partit al que més aplega és a amonestar-lo, com recentment ha passat amb Andrea Fabra, o premiar-lo com aquest polític al que no vull ni anomenar.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook