Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 22
  Octubre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  La "massacre" grega

   

  L'eurodiputat Daniel Cohn - Bendit acaba de denunciar en el Parlament Europeu la hipocresia amb la que s'està gestionant la crisis grega. Mentres, al ciutadans grecs se'ls està obligant a patir desmesurats retalls en les seues condicions de vida condemnant a una gran part d'ells a la misèria, les dos grans potències europees li han venut al govern grec armament per valor de varius milions d'euros.
  En concret, França els ha venut 6 fragates per 2.500 milions d'euros, varius helicòpters a raó de 400 milions d'euros cadascú i altre material de combat per 100 milions d'euros. Alemanya 6 submarins a raó de 1000 milions d'euros la unitat.
  Evidentment, no sols es tracta d'una qüestió d'hipocresia sinó, a més, d'una absoluta mancança de respecte als drets humans. La crisi no és una qüestió de “mercat” i que cal resoldre amb els instruments (immorals) del mercat, la crisi es una qüestió de persones i cal resoldre-la amb els instruments pel quals sempre s`han resolt (i si no és així, aleshores aplegat el moment) el problemes socials, com és de la solidaritat amb les persones i amb els països.
  Cal tornar a recuperar els principis que els visionaris de la revolució francesa defensaren al segle XVIII, llibertat, igualtat i fraternitat.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook