Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 01
  Julio
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Les mesures de Rajoy

  Les últimes mesures proposades per Rajoy no se les creu ni ell. Però, la qüestió és que no necessita creure-se-les doncs sap que - en el cas que guanye les eleccions, doncs com diuen els aficionats als bous “fins el rabo tot és bou” - no les va a poder portar a cap donada la direcció que ha pres l’actual crisi.

  Però, aquesta és una qüestió com la que Gabriel Garcia Márquez planteja en la novel•la “Història d’una mort anunciada”, és a dir, tot hom sap que aquestes propostes naixen “mortes”, però, també, tot hom sap que si les fa és per poder culpar a ZP per l’herència deixada. “No podem complir amb les nostres compromisos, doncs, ZP ens ha deixat un país arruïnat”, dirà Rajoy (i repetiran fins la sacietat els seus).
  I a rengló següent proposarà, com acaba de fer la dreta en Portugal (una dreta que en el seu moment votà en contra dels ajusts proposats pel Govern Socialista) o com al seu moment feu el govern conservador del Regne Unit nomes guanyà les eleccions, retalls i reformes de l’actual estat de benestar de molt més calat que el s’ha fet fins ara. Això sí, el responsable serà ZP!
  Evidentment, aleshores, hi haurà qui s’ho crega i qui no s’ho crega, d’igual forma que hagut gent que, malgrat l’historia recent, posà recentment els seus estalvis en mans de Ruiz Mateo.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook