Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Noviembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Mal assumpte quan un parlament....

  Mal assumpte quan un parlament ha de defendre's amb la policia de la ira legitima dels ciutadans. Per tant, poc pot dir-se d'aquest parlament que no siga que deuria plantejar-se la seua dissolució i donar pas a altres representants. Però, clar algú em dirà que aquesta mesura política no és garantia de res ja que mentres no es canvien les regles d'elecció dels representants sols seran els mateixos gossos però amb diferents collars!
  Per tant, pareix molt evident i necessari que les regles de funcionament dels partits politics, del sistema electoral així com del funcionament de les institucions representatives al nostre país sofrixca una revolució (no un canvi) de tal forma que el ciutadà puga no sols ser elegit sense tindre que passar per les estructures d’uns partits polítics anquilosats en el passat, sinó, també, elegir a aquells que considere més adequats als seus interessos en llistes obertes així com, igualment, puga controlar directament l’actuació dels representants.
  Quan més es retarde en avançar per aquest camí, més difícil va ser recuperar el desprestigi de la política que durant aquestos últims temps s’ha acumulat, amb un perill evident ja que s’imposen solucions autoritàries.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook