Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Noviembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Mariano Rajoy ha quedat catatónic

   

  Veient com està actuant Mariano Rajoy (MR) després de guanyar les eleccions generals, és a dir, contemplant l'estat catatònic que ha quedat i que l'ha portat a estar míssing ja fa més de 72 hores, no he pogut menys que fer el paral·lelisme amb la situació que es recrea en la pel·lícula “Habemus Papa” de Nani Moretti (per cert, crec que és una pel·lícula fallida) on el Cardenal triat per ser Papa pega l'espantà aclaparat pel pes que li es ve damunt.
  MR corregent darrere d'Angela Merkel perquè aquesta el traga del compromís on les circumstancies - la crisi - l'han posat i a on ell, per molt que les enquestes ho pronosticaren, sempre havia cregut que no podia donar-se doncs a ell l'havia triat Aznar per perdre i no per guanyar, recorda a Michel Piccoli actor que interpreta al Cardenal triat per ser Papa i que s'amaga per tot Roma amb tal de no afrontar la responsabilitat.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook