Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Septiembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Me pregunte per què ...

  Em pregunte per què si ha un nacionalisme espanyol excloent, perquè no pot haver un nacionalisme català (i, per descomptat, valencià) igualment excloent?

  Em pregunte per què aleshores cal tindre sentit de la responsabilitat i no plantejar polítiques que posen en perill la l’estabilitat nacional ja que danyen la seua credibilitat, quan Mariano Rajoy i el PP en bloc no feren més, des que començà la crisi en 2008, que demanar eleccions anticipades i votar en contra dels ajusts que l’UE obligà a fer al govern socialista? Què passa que la responsabilitat sol cal exigir-la a l’esquerra o és que es dona per descomptat - com un acte de fe - que la dreta sempre actua, faça el que faça, amb responsabilitat?
  Em pregunte què té que passar en aquest País per a que algú assumisca alguna responsabilitat política per actuacions fetes al marge de la legalitat vigent? Em referix en concret a l’anulació que els tribunals han fet de l’adjudicació que Esteban Gonzalez Pons va fer de les TDT’s quan era Conseller del Govern Valencià i, per descomptat, fa com si la cosa no anara amb ell i seguix donat lliçons d’espanyolitat!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook