Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Marzo
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Més Navarra

  El PSN ha fet el ridícul polític més absolut al renunciar a presentar la moció de censura amb què havia amenaçat a UPN pel presumpte cas de corrupció de la Consellera d’Hisenda del govern de Navarra, amb l’excusa que per portar en davant la mateixa es necessitava el suport de BILDU. Presumpte cas de corrupció que una comissió d’investigació del Parlament de Navarra ha conclòs que sí que hi havia hagut pràctiques corruptes. Per tant, el PSN, pareix que seguint instruccions del PSOE, el que ha fet és donar empara a actuacions corruptes però no per “responsabilitat”, com han dit fins la sacietat (últimament pareix que els polítics de segona fila són com monos de repetició d’argumentaris elaborats pels assessors mediàtics), sinó per por a la dreta. Responsabilitat era actuar amb coherència obligant a la convocatòria d’eleccions.

  Per altra banda, ¿no s’ha demanat sempre que els propers a les tesis d’ETA el que devien fer era abandonar la defensa de la lluita armà per aconseguir els seus objectius e integrar-se en la via democràtica, en altres paraules, utilitzar la política (i no les armes) i, aleshores, resulta que quan s’integren en la normalitat parlamentaria els tracten com empestats de la política?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook