Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 21
  Noviembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  O com la secta neoliberal predica l'empobriment general!

   

  Ja fa uns dies que, front al fracàs més absolut de la política d'austeritat que estan aplicant els sectaris i dogmàtics neoliberals per eixir de la crisi, i que ens està portant a la roina més absoluta deixant-nos, a més, sense capacitat de reacció front a les circumstancies conjunturals que ens van assetjant, els membres de la secta neoliberal, en lloc de rectificar i reconèixer el fracàs de les mesures de política econòmica que fins hui han aplicat, com resulta que més que economistes o politics son uns dogmàtics sectaris, el que fan és inundar els mitjans de comunicació amb missatges manipulats per a vendre com a positiu allò que si hom ho reflexiona descobreix que és tot el contrari. Estan convertint el sofriment dels ciutadans com una cosa positiva i desitjable!
  Així, han començat a “vendre” que la situació econòmica està donant signes de millora ja que, per exemple, la “competitivitat de la economia espanyola” ha millorat gràcies a les mesures preses fins al moment. Però clar, si hom ho pensa bé, el que estan dient no és altra cosa que gràcies als retalls en els salaris dels treballadors la nostra capacitat de competir ha millorat. En altres paraules, gracies al empobriment dels ciutadans! I així ho confirmava fa uns dies l'INE quan publicava que el pes del salaris sobre el PIB havia passat des de que l’inicií de la crisi del 55% al 44%.
  En definitiva, aquestos sectaris del dogma neoliberal dominant, el que fan, per a justificar així com per a amagar darrere de “cortines de fum” les seues fracassades “politiques criminals”contra els ciutadans, és manipular la realitat mitjançant la manipulació del llenguatge, de tal forma que resulta que empobrir als ciutadans en general i molt en particular als treballadors, es una mesura de política econòmica positiva (i per tant, com no, desitjable!)
  Com ja fa temps va predicar aquest empresari d’èxit Juan Roig, caldria dependre dels xinesos!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook