Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 06
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Oposició temerosa?

   

  En el mateix sentit que l’entrada anterior d’aquest blog, des del Pais Valencià me pregunte, igualment, si és raonable que aquells que han provocat la ruïna de l’economia valenciana mitjançant el balafiament i dilapidació dels recursos públics així com del sector financer genuïnament valencià, com són les caixes d’estalvis valencianes, poden seguir un minut més al capdavant del poder polític valencià.

  Per a quan des de l’oposició es va a exigir la dissolució de les Corts Valencianes i la convocatòria de noves eleccions ja?

  Si amb l’actual situació política al País Valencià l’oposició no demana la convocatòria de les eleccions, va ser raonable, també, que el ciutadà pense que les esquerres d’aquest País tenen por (i no tenen solucions) de fer front a la greu situació actual.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook