Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 09
  Julio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Porca doctrina!

  No es pot baixar la guàrdia! Quan menys t'esperes “bota la llebra” i et trobes, baix l'aparença d'un escrit sobre economia, que el que realment estan fent és “adoctrinar”. Mitjançant la repetició en totes les tribunes possibles els dogmes es convertixen en “veritats” indemostrables perquè no cal demostrar. Es diuen i prou!

  Aixi, i per exemple, en les pàgines salmó de l’edició del País del diumenge una “experta”, que no vaig a nomenar per no donar-li una publicitat que no es mereix, i que ens “adoctrina” sobre els assumptes o deures pendents que té el govern d’Espanya, textualment diu “También debería centrarse en disminuir el despilfarro en los goviernos autonómicos y municipales” i fa aquesta afirmació tant contundent sense donar més xifra que “España cuenta con más de 8.000 municipios, el 60% de los cuales tiene una población inferior a 1.000 habitantes”. Però clar si el “despilfarro” espanyol és conseqüència de tenir aquest nombre de municipis, França deu estar en la més absoluta de les roines ja que compta amb més de 36.000 ajuntaments.
  És a dir, en lloc de dir clarament que el règim autonòmic i municipal no és agrada pel que suposa, almenys a Espanya una vertebració estatal que no quadra amb els seus postulats ideològics, sembren la seua existència d’acusacions gratuïtes tant greus com l’esmentada, però sense donar cap xifra, percentatge o criteri objectiu pel qual han aplegat a aquesta conclusió.
  Però, clar, seguint llegint l'article, i tal com passa amb el compte dels porquets en el que per saber si el que tocava era persona de fiar deien que ensenyara la “pateta” per baix la porta, ens troben la proba irrefutable que estem front a membre de la secta neoliberal del que no ens hem de fiar, ja que conclou que “los subsidios por desempleo, los más generosos de Europa, deben revisarse para fomentar la busqueda de empleo”.
  És a dir, els aturats espanyols a més de ser uns privilegiats per cobrar de forma generosa sense treballar, són els responsables de l'atur, així com la resta dels ciutadans per haver viscut per damunt de les nostres possibilitats som els responsables de la crisi i, llavors, dels retalls en els drets socials, polítics i econòmics que s'estan portant a cap. Per descomptat, d'aquells que convertiren el mon en un “gran casino” on es jugaren el que no tenien i enganyaren a tots per alimentar el vici de la cobdícia, ni esmentar-los!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook