Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 23
  Septiembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Que se'n vagen a casa ja sense més tardar!

   

  Abans de res, ja que no ho sent en cap lloc, dir que el pitjor sistema de finançament que hem tingut els valencians fou l'acordat per Zaplana i Aznar. Almenys que se sàpiga i que no traga pit qui de poc pot presumir!.
  Per altra banda, resulta al·lucinant, per no utilitzar altres adjectius més grossos, sentir els arguments dels dirigents del PP per justificar el que han fet i el que van a fer. Parlen com si en aquestos últims 16 anys el País Valencià haguera estat governat per extraterrestres que no sabien on tenien la ma dreta i que es deixaren engalipar per un dimoni anomenat “zapatero”. Parlen com si la “festa” no haguera anat amb ells!.
  És de tindre molt poca vergonya (i categoria) política i personal, culpabilitzar a altres de les conseqüències - la roina més absoluta - d'haver portat a cap una determinada política a la que ningú els obligava però si eren molts (i de traïdors eren acusats) els que creien que era totalment equivocada.
  Si desprès d'haver-se gastat el que tenien i el que no tenien resulta que l'única solució és que vinga “papa estado”, que vinga Madrid i ens salve, per que estem pagant i suportant a aquestos? Que se'n vagen a casa ja sense més tardar!.
  Per últim, no entenc el paper de l'oposició participant en aquesta democràcia de “jocs florals” a la que la dreta ens té condemnats. No és la primera vegada que ho dic, què esperen per fer la desqualificació total d'aquestos demanant eleccions ja?

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook