Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 18
  Diciembre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Salaris de misèria

   

  Després del temps que portem patint la crisi molts ja hem assumit que els treballadors serem els que anem a pagar, com sempre ha ocorregut al llarg de la història, la seua factura i, a més, sense haver-nos donat la Justícia el trist consol de veure jutjats i entre reixes, com a Islàndia, a alguns d’aquells que ens han portat a aquesta situació.
  Però, l’anterior no deuria ser obstacle per a que, almenys, exigir que tot aquell que parle d’ajustos i que predique solucions com la de fer contractes laborals amb un salari de 400 euros, mostrara la seua declaració de renda o bé ens fera una declaració jurada que ell "passa casa" amb aquest salari.
  Perquè clar, parlar d’ajustos i de salaris miserables amb unes rendes considerables no és que siga fàcil, és que és una immoralitat de tal grandària que deuria obrir-se la Terra, com a la Bíblia, i tragar-se’ls.
  Evidentment, obrir-se la Terra no ho vorem però sí salaris de misèria. Temps al temps.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook