Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 23
  Diciembre
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Salut, llibertat i força!

   

  Fa dies que tinc abandonat aquest blog però és que, com diu l'església, l'home proposa i deu disposa o, el que és el mateix, per molt que ens emprenyem massa vegades no podem controlar l'itinerari de la nostra pròpia existència, en definitiva, recordant a Ortega y Gasset, hi han moments en que les circumstancies podem més que la nostra voluntat.
  Però voldria recuperar el pols, no seguint pegant la palissa amb totes les meues manies i contradiccions sinó, en tot cas, desitjar a tots aquells que tenen l'amabilitat d'aguantar-me així com a tots els que amb el seu suport fan possible la pervivència del Levante-EMV i, per descomptat, a tots en general, que passen el millor possible aquestes festes, que al proper any 2013 hi haja treball per a tots, finançament suficient i necessari per a tots els projectes individuals i empresarials, que canvien les polítiques econòmiques que malauradament s'empenyen en portar endavant i que tant de sofriment estan causant, que la pau democràtica s'instaure a totes les societats i que tots, persones i societats, puguem desenrotllar els seus projectes de vida des de la llibertat.
  Evidentment, em deixe al “tinter” moltes, possiblement, massa qüestions que aleshores necessiten no sols de la bona voluntat per a que se solucionen, però ho faig per a que cadascú aporte el seu gra d'arena amb el que entre tots pugam fer un gran graffiti d'idees, desitjos i legitimes aspiracions de millora individual i social.
  Salut, llibertat i força!

   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook