Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 29
  Abril
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Socorro, que algú ens rescate!

  És que no hi ha cap força política que es faça avant! Aquestos no sols no es conformen en haver-nos arruïnat, en llevar-nos drets socials, polítics i econòmics que tant ens han costat guanyar, sinó que, a més, volen, amb l'excusa de la crisi i aprofitant-se de la majoria absoluta que tenen, és a dir, pervertint les regles de xoc de la nostra democràcia social, deixar-nos nets! Van a seguir, ja que porten molts anys fent-ho, transferint recursos públics, recursos de tots, al sector privat, a les grans companyies financeres (a la fi, darrere de cada empresa de servissis el que hi ha és una gran corporació financera)

  No volen solventar els nostres problemes, volen assegurar-se que els “mercats”, com els agrada dir, s’asseguren el control polític i econòmic. Van a llevar - nos la condició de ciutadans amb drets (i obligacions, per suposat) per a convertir-nos en clients (i, per a més inri, amb un negoci on nosaltres posem la financiació)

  Me pregunte si front a aquesta situació tant greu, en tots els sentits de la paraula, al que l’incompetència i, sobre tot, la gestió interessada de la “cosa pública” ens han portat, a què esperen els partits d’esquerres per a traure la política al carrer, per a “trencar políticament" les parets de les Corts i exigir que qui, de forma tant covard i atemorida, renuncia a defensar els recursos públics i l’escàs estat de benestar que tenim, no pot estar al front de la Generalitat.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook