Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 04
  Junio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Tancat per defunció!!!

   

  Dia sí y dia també m’entra el complexe que ens prenen per imbècils. No ho dic sols per totes les “perles” que alguns van deixant - nos tots els dies, entre les quals caldria destacar el que va dir el Ministre de Afers Exteriors relacionant els xiulets de la final de la Copa amb la prima de risc, sinó per determinades actuacions polítiques entre les quals cal destacar l’idea de contractar a unes empreses d’auditoria estrangeres per auditar el sector bancari espanyol.
  Amb independència de la poca recomanable història d’aquestes empreses d’auditoria estrangeres així com la desqualificació que aquesta decisió suposa de menyspreu i d’atac al prestigi del Banc d’Espanya, circumstancia aquesta que sense cap dubte sí influix amb la pèrdua de la confiança a Espanya, ja que si el mateix Govern no es fia del BE, com van a fiar-se els “mercats”?, algú creu que aquestes auditories va servir per alguna cosa més que per a que aquestes enmpreses s’embutxaquen una quantitat important d’euros?
  Malgrat, hui podem dir, sense tindre que presumir de profeta ni ser un expert reconegut, que l’auditoria no va a servir per a res, d’igual manera que no serví per a res totes les probes - “d’estrés” dien - sobre la salut del sector financer que es feren en el passat més recent. I no va a servir per a res, perquè mentres s'insistisca en aquesta “política criminal” per als ciutadans de l’austeritat, la situació econòmica del País va a seguir deteriorant-se i amb ella i com a natural conseqüència la “salut” del sector financer espanyol.
  A més austeritat més retalls, més atur, menys ingressos per al treballadors, menys consum, tancament d’empreses (les poques que van quedant), menys capacitat per front a les obligacions financeres, més morositat i així fins al dia que tinguem que tancar la persiana amb el cartell de “tancat per defunció”.
  Ho entenen perquè no va a servir per a res!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook