Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 12
  Enero
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Torna Urdaci!

   

  Formant part del paquet de mesures preses pel govern de Mariano Rajoy de contenció del dèficit, hi ha una que ha passat bastant desapercebuda, a pesar de la seua gran importància i que forma part de la contra - reforma democràtica que anem a patir amb aquest govern de dretes.
  Es tracta del retall de 200 milions d'euros que s'ha fet a l'aportació que l'estat fa pel funcionament de la televisió publica. Aquest retall, evidentment, donada la seua quantia va a provocar canvis radicals en la TVE ja que la fa pràcticament inviable. Una de les primeres conseqüències és que, de segur, va a tornar la publicitat als seues programes, però, a més, posa de manifest que al Partido Popular ni li interessa ni li agrada l'actual model de televisió pública, per cert bastant premiada en l'exterior.
  Al Partido Popular el que realment li agrada, i és la causa d'aquest retall, és el model de televisió pública tipus Canal9 o Telemadrid, paradigmes de la manipulació i utilització partidista. En altres paraules, televisions públics al servici del “poder” i on    l' independència, l'objectivitat i l' imparcialitat no tenen cabuda.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook