Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 22
  Abril
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  “Tranquils, jo se qué cal fer” (Mariano Rajoy)

   

  Amb el PP al govern ( de la nació, dels ajuntaments, de les autonomies, de les TV's públiques i privades així com de la immensa majoria dels mitjans de comunicació) hem guanyat en “tranquil·litat d'esperit”. És a dir, amb José Luís Rodriguez Zapatero tot era un “senseviure” i un apocalipsis diari. Si la “prima de riesgo” (quin familiar més emprenyador, no ens deixa ni al sol ni a l'ombra!) superava els 400 punts, el rescat europeu no era una possibilitat sinó una realitat del dia següent; si la borsa queia deu sap amb què ens anavem a despertar al dia següent; si l'atur pujava una vegada més, tal com venia fent-ho habitualment, era per la inutilitat d'un govern socialista paralitzat i sense iniciativa i que ens estava portant al precipici ..., tot era un desficaci negatiu que el que guanyara les eleccions un home "normal" com Mariano Rajoy que sap fer les coses com “deu mana” i amb “sentit comú” ha segut un bàlsam per a tots (sobre tot, per als meus paisans valencians del PP cansats de renyir amb el govern central i, aleshores, es disposen a fer allò que sempre han fet amb gust, afició i felicitat “ofrenar glories a España - sic -, però de dretes!)
  Aleshores, que la fastigosa “prima” puja no passa res, “tranquils, jo se'l que hi ha què fer” ens tranquil·litza MR. Que la borsa cau a nivells ja oblidats, tranquils MR ens reconforta, “tranquils, jo se'l que hi ha què fer” que la crisi s'aprofundís més i poden anar a l'atur més de 600 mils treballadors, MR apreta el timó del vaixell i ens asserena“tranquils, jo se'l que hi ha què fer”. Així, com no anem a viure tranquils i relaxats!
  De moment, d'allò que cal fer per eixir de la crisi, almenys en el que respecta a l’atur, per exemple, res ens ha dit, però estem tranquils per què MR sap el qué cal fer, sols que, aleshores, està un poc ocupat, i valga la redundància, fent coses que no li agraden fer però deu fer com donar tot el poder en les relacions laborals als empresaris, pujar impostos i taxes, retallar en educació, sanitat i cultura, limitar la capacitat i l’autogovern dels municipis i autonomies, fer-se amb el control de la TVE, ...,
  En definitiva, tranquils que MR sap el què cal fer i ho està fent! Quan vinguem a donar - nos compte, tot allò qué cal fer i ho vol fer, però les circumstancies no el deixen, perquè la veritat és que està sumit en “un lio”, com no fa molt va dir, ja no serà necessari doncs els poquets que queden no necessitaran res perquè res demandaran (i si se'ls ocorre demanar alguna cosa, ho hauran de pagar, com deu, el sentit comú i el mercat manen)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook