Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 27
  Octubre
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Un President no és una persona "qualsevol"

   

  El President (imposat des de Madrid) de la Generalitat ha dit que ell, com qualsevol altra persona, li entra vergonya de les grans indemnitzacions cobrades pels antics directius de la CAM. Fins ací d’acord. Però, per favor, no ens prenguen per estúpids!. El President de la Generalitat no és qualsevol “persona normal”, és el màxim dirigent del partit polític, el PP, que durant aquestos setze últims anys han controlat la gestió de la CAM (i de la resta de les caixes valencianes) i, per tant, ha segut el partit que té tota la responsabilitat del que ha passat.
  No han segut uns extraterrestres vinguts d'altres planetes els que han balafiat i arruïnat BANCAIXA i la CAM. No!. Ha segut el PP, mitjançant els seus representants, el que ha arruïnat les caixes. I, per tant, és aquest partit el que deu donar explicacions i assumir totes les responsabilitats que es deriven d’aquest fet. Anem a veure i per posar el peus a terra. Les indemnitzacions milionaris dels directius s'aprovaven en els consells l'administració on el PP tenia la majoria absoluta i llavors, aleshores, no poden expressar-se com si en ells no anara l'assumpte.
  Per cert, me pregunte, si aquestes milionaris indemnitzacions no són el preu pagat pel silenci i la complicitat d'aquestos directius front a totes les barrabassades fetes per aquestos dirigents “bancaris” del PP com fou posar les caixes al servici de la política dels “grans endevinaments” de la Generalitat (i que ens ha portat a la ruïna més absoluta) o autoconcedir-se préstecs a baixos interessos.
  El President de la Generalitat durant tots aquestos anys ha aplaudit, compartit i beneficiat de tota aquesta política i hui no és honest presentar-se com si no tinguera res que veure amb l’herència. Però, en tot cas si vol començar a deslligar-se (o millor purgar) del seu passat ho té molt fàcil, pot començar per posar els servicis jurídics de la Generalitat a treballar en la defensa dels interessos valencians demandant a tots aquells que per activa o per passiva (col·laboradors necessaris, es diu en el dret penal) han provocat la ruïna de BANCAIXA i la CAM.
  I com la justícia és lenta, mentrestant pot ja exigir ja la dimissió de Jose Luís Olivas que, per cert, va a repartir-se anualment amb en el seu company de partit, Rodrigo Rato i el Director General, uns de 10 milions d'euros (al marge, evidentment, de totes les retribucions que li pertoquen per ser membre del consell d’administració d’empreses participades)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook