Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 14
  Marzo
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Una barrabassada fallera que no dels fallers (seguix la denúncia)

  De forma habitual, per a tot el gran que és la plaça de la Reina de València, sols hi ha previstes dos places d'aparcament per als minusvàlids. Doncs bé, un amic meu minusvàlid que, a més de tindre l'amabilitat i la paciència de seguir aquest blog, té la necessitat d'utilitzar tots els dies una d'aquestes dos places d'aparcament, m'ha enviat una foto on es veu que en el lloc d'aquestes places l'ajuntament, l’Ajuntament ha autoritzat per aquestes falles posar una “paraeta” de venta de bunyols i xurros, deixant-les, per tant, inhabilitades (malgrat, tot hi ha que dir-ho, una encara es pot utilitzar, però que es corre el perill que la policia municipal denúncie).
  El meu amic, i jo per descomptat, ens preguntem, sinó havia altre lloc per autoritzar la “paraeta” i, sobre tot, on tenia la sensibilitat ciutadana aquella autoritat que ha autoritzat aquesta actuació.
   
  (Aquesta entrada, vaig a repetir-la tots els dies, a veure si li cau de vergonya la cara a aquell que ha comés aquesta barrabassada)

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook