Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 07
  Junio
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Una d'alienígenes

   

  Des del primer moment la dreta ha estat en contra dels retalls socials fets pel Govern socialista de José Luís Rodríguez Zapatero. Tant és així que no votaren en el Congrés a favor d'aquestos retalls posant en perill la ja dèbil estabilitat financera de l'Estat Espanyol - menuts “patriotes! -
  A més, durant l’última campanya electoral ens hem cansat de sentir com el PP demanava el vot per “tirar” a ZP i poder fer una política alternativa que ens permetera eixir del “forat negre” a que aquest ens havia portat. Però, ha segut aconseguir la majoria dels governs autonòmics i principals ciutats per a mostrar-nos la verdadera cara del seu tarannà polític.
  Es a dir, hom entén, donat tot el que han dit, que el primer que havien de fer és, allà on tinguen majories suficients, no aprovar nous retalls, sinó aprovar mesures compensatòries a les polítiques retalladores del Govern Socialista.
  Però, aleshores, resulta que és comporten com si acabaren d’aterrar a Espanya, com verdaders “ET’s” (sí el de la pel·lícula) que no es que no tenen alternativa a les polítiques de retalls socials si no que, de forma totalment abjecta, exigeixen, en primer lloc, que el Govern Socialista de la Nació córrega amb el cost polític de les dràstiques mesures que diuen haver d'aplicar i, en segon lloc, intenten, des de la mes absoluta falta de lleialtat institucional, utilitzar l'alternança en el govern per donar “el tir de gràcia” als socialistes que els han precedit en el govern.
  I açò no ha fet més que començar! Ens esperen, per a molts, dies molt durs de suportar!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook