Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 06
  Enero
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Una de basquet

  La premsa “madrilenya” ens està pegant la vara, dia si i dia també, sobre l’excel·lència del joc (i el record de victòries que porta) de l’actual equip de basquet del Reial Madrid. Ja no els queden adjectius per a qualificar la seua actuació. Com en el futbol són un fracàs!.

  Doncs bé. Sense caure en el seu sectarisme trasnuitat i prepotent, és a dir, reconeixent que aquest equip està fent un gran basquet, cal deixar constància que l’equip revelació d’aquesta temporada, per pressupost, per joc i per resultats, és el Valencia Basket. Que ha perdut dos partits sí que és veritat! Un contra el Barça per propis errors, sobretot, per la falta de convenciment en les seues capacitats i l’altre contra el Reial Madrid, que d’haver els àrbitres aplicat el reglament de la mateixa manera que l’aplicaren, per exemple, en el passat Reial Madrid - Barcelona, ni “hartos de vino”, com popularment és diu, havia guanyat el Madrid. Però, els mateixos tres àrbitres que ja ens impediren guanyar a Madrid en la passada segon volta de la lliga passada, impediren que el Madrid perdés a la Fonteta.

  Al basquet espanyol hi ha unes estructures (esportives, arbitrals i d’organització) que controlen uns pocs equips que, per res del món, van a deixar escapar, malgrat siga aguantar el narcisisme caduc i pesat dels “madrilenys”.

  Anem preparant-nos per a la propera Copa!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook