Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 22
  Febrero
  2013

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Una mentida repetida mil vegades seguix sent una mentida!

  Si hi ha una cosa que em posa frenètic és que en democràcia s'utilitzen mètodes propis de les dictadures per a donar o crear una opinió. En concret, em referix al fet que de forma totalment conscient i sabedora es repetixca una mentida amb la creença, i la voluntat, que al final es convertixca en una veritat.

  Així, en aquestos últims dies, la Ministra de Sanitat, Ana Mato ha estat com es diu en l'ull de l'huracà demandant-li tot hom la dimissió per la seua relació en la presumpta trama mafiosa Gürtel. Doncs bé, ella, els seus correligionaris, inclòs el Ministre de Justícia, i la premsa de dretes, ha repetit fins la sacietat que el seu cas ja hi ha havia segut analitzat per la justícia i arxivat per haver considerat que la seua actuació no era mereixedora de cap repudiament jurídic.
  I el greu es que ho diuen a sabiendas que aquesta asseveració es totalment falsa ja que el que el jutge, en auto del 19 d'abril de 2011, va fer és, sense entrar a valorar els fets denunciats, inadmetre la denuncia presentada contra la Ministra de Sanitat (i altres membres del PP, implicats en el cas Gürtel) per haver prescrit els possibles delictes que se li imputaven (en la denuncia).
  Per tant, es totalment fals que la justícia haja analitzat, com argumenta Ana Mato i els que li donen suport, els fets i haja decidit que no són constitutius de delicte. Absolutament fals! el que passa és que en aquest país hi ha una institució jurídica com és la de la prescripció, que per mor de tenir una justícia lenta i uns febles controls socials, polítics i administratius, afoverix determinats delictes com són els que es comenten al voltant de l’activitat política. Quan venen a descobrir-se ja han prescrit!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook