Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent

Vicent

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 17
  Julio
  2012

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Urdangarin, telefònica i força treballadors de Canal 9 !!!

  Que en el dia que es posen en pràctica els majors retalls socials i econòmics fets als treballadors en la historia democràtica d’aquest país, que Telefònica renove el contracte fins juliol de 2013 al Duc de Palma imputat pels delictes de prevaricació, malversació, falsedat, frau i blanqueig de capitals per un import d'1,2 milions d'euros, més altres 300.000 euros en concepte de bonus, és una autèntica burla per a tota la ciutadania que mereix una resposta contundent amb la gravetat del fet.

  Personalment ja fa temps que vaig decidir no contractar amb aquesta empresa mentrestant manteguera en nòmina a Eduardo Zaplana, possiblement el picar més important des de “El Buscón” de Francisco Quevedo. Per cert, què no haguera escrit i dit aquest gran moralista del segle XVII de viure en aquestos temps!

  Per últim, i malgrat el cos em demande altra actitud, possiblement pel cabreig acumulat de tants anys de manipulació, balafiament i utilització partidista i partidària per part de la dreta governant al País Valencià de la televisió pública valenciana, aleshores, quan es planteja acomiadar a més d'1.200 treballadors de la corporació no puc més que expressar la meua solidaritat i el meu suport a totes les accions que posen en marxa per defendre els seus llocs de treball - a pesar que açò supose defendre el dret al treball d’alguns treballadors (?) que mai ho mereixerien per la seua implicació activa en el “regim” polític que durant tots aquestos anys hem suportat -. Però, per molt que ho repetisquen, tots no som iguals!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook