Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 25
  Abril
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  “VA COM VA” (Ovidi Montllor)

   

  Aleshores, la pregunta del milió seria esbrinar (“veriueu-ho” diria Xavi Castillo) on estan els quasi 400 milions d’euros (uns 65.000 milions de les antigues pessetes), segons ha denunciat EUPV, que la Generalitat governada pel PP ha soterrat en els últims anys, no en el futbol en general del País Valencià, sinó en aquells clubs que, de forma un tant estúpida, podríem anomenar equips d’elit valencians com el València, Villareal, Levante, Hèrcules i Elx? Perquè clar, ningú d’aquests equips figura en l’elit del futbol espanyol, al contrari, a més d’estar la majoria arruïnats, no figuren, precisament, al capdavant de cap classificació ni res que se li parega. I si en aquest espectacle “diners són gols” raonablement cal preguntar-se on han anat a parar tots aquests recursos dels valencians ja que en fitxatges de garantia o reconeguts no ha segut? Però, es que pensant-ho bé, amb aquesta barbaritat d’euros hagueren pogut fitxar cadascú d’aquest equips un jugador paregut a Neymar o Bale!
  Per tant, donat que no ha segut així, els ciutadans valencians som creditors que altres instancies democràtiques amb capacitat jurídica suficient, a més de les polítiques, investiguen que ha passat o en quines butxaques ha acabat tota aquesta barbaritat d’euros, perdonen la redundància, però és que la xifra sembla de ciència-ficció. En tot cas, i si, aleshores, no s’ha obert cap investigació, al marge de les denúncies que s’han fet des de l'àmbit polític, pareix raonable pensar amb dues hipòtesis creïbles, o que aquests altres poders constitucionals no s’han assabentat o estan mirant cap a un altre lloc (més important, però que no aconseguim a veure per pura ignorància)
  Malgrat tot, és possible que obeïsca a una raó molt més senzilla. No es veuen obligats a actuar perquè una gran majoria de valencians estan més preocupats pel cas dels ERE’s andalusos que d’allò que ocorreix per aquestes llars i, clar, allí ja està la jutgessa Alaya (per cert, amb tot el que la caverna mediàtica malparlà del jutge Garzón per creure's, segons ells, una “estrella” i com estan d’a gust amb aquesta jutgessa) En definitiva, “sol i platja” que per açò els déus ens han donat aquestes dues benediccions naturals. Ja ho deia un personatge admirat meu i molt de dretes “a calfar-se el cap al sol” o com Ovidi Montllor, amb la seua coneguda sorna, igualment, cantava “va com va”!

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook