Blog 
Des de la trinxera
RSS - Blog de Vicent Gisbert Monzó

El autor

Blog Des de la trinxera - Vicent Gisbert Monzó

Vicent Gisbert Monzó

No importa el que hom és sinó on està. Les coses són, les persones estan.

Sobre este blog de Nacional

Atrévete a ser sabio! La mayor parte de los hombres están ya demasiado fatigados tras la lucha contra la necesidad, como para animarse a afrontar una lucha contra el error; y cuando siente necesidades más elevadas, adoptan con ávida fe las fórmulas que el Estado y la Iglesia les proporciona. ...


Archivo

 • 15
  Julio
  2011

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  VOLEM SABER, SRA. JOHNSON

   

  Aquesta Lola Johnson, Consellera de no sé què, gràcies a la seua amistat amb el President de la Generalitat, ja que altres mèrits no li se coneixen, i portar a Canal 9 als nivells de qualitat i audiència en que hui estan. Mèrits que, pareix clar, no són la millor targeta de presentació. Però, ser amic del “jefe” no és poc, si no que ho pregunten als “amiguets” de l'ànima. Bé, deia que aquesta Consellera necessita un curs accelerat de democràcia, doncs, acostumada a actuar des de la impunitat a l'ombra de la majoria absoluta del PP afirma que sobre el cas “Vicent Sanz” sols en seu judicial n’ha de donar explicacions.
  Doncs no, Sra. Johnson. Els ciutadans valencians volem saber i volem saber-ho tot el que respecta a l'actuació d'aquest personatge a la televisió valenciana, però no per morbositat si no perquè tenim el dret com titulars que som de la sobirania nacional. I aquest dret constitucional que ens empara, implica, entre altres moltes altres circumstàncies, el que volem saber si en la seua contractació a la televisió valenciana es van respectar els principis constitucionals d'igualtat, mèrit i capacitat. És a dir, volem saber quins mèrits i quina capacitat tenia aquest polític que havia confessat estar en política “per forrar-se”. Volem saber si una persona que no era bona per dirigir el PP per què era bona per desenrotllar funcions directives en Canal 9. Volem saber perquè aquests senyor convertí la seua area de responsabilitat en un búnker fins al punt de convertir-se en “amo i senyor” de vides i hisendes. Volem saber de la contractació de personal portada a cap per aquest personatge. Volem saber per què, desprès d'haver segut denunciat (segons l'auto judicial per, entre altres demandes, sol·licitar una “mamaeta” a treballadores que depenien funcionalment d'ell) del diners de tots se li han pagat algunes desenes de milers d'euros i no se li acomiadà fulminantment, com per cert s’haguera fet amb qualsevol altre que no fora de la “corda” del PP o no fora Vicente Sanz.
  Volem saber per què, des de fa tant de temps, totes les direccions del PP han consentit el que han consentit a aquest personatge. I no val allò que no sabien res. Era vox populi que aquest personatge era rei i senyor en Canal 9. És més, existeix la responsabilitat “in vigilando”, és a dir, no haver segut diligents en les funcions que li són pròpies a tota responsabilitat política. Són molts, inclosa vostè, Sra. Lola els que tenen responsabilitats polítiques amb el que passat amb aquest personatge a Canal 9.
  I, per últim, volem saber per què tots aquells que sabien com aquest personatge dirigia les seues responsabilitats a Canal 9 i miraven per altre costat, per allò que és “u dels nostres” (hi ha una pel·lícula de Scorsese titulà així molt il·lustrativa d’aquest tipus d’actuacions) no prenen el mateix camí que el Sr. Oliart ha ensenyat en TVE.
  (Post data. Com deia un famós humorista “una duda me corroe”. És a dir, tinc molts dubtes sobre el paper dels representants de l’oposició a Canal 9 mentres tot aquest “drama” és vivia, com, igualment, tinc molts dubtes sobre el paper de l’oposició als òrgans de decisió de Canal 9 però, sobre tot, tinc molts dubtes sobre si l’oposició no s’haurà plantejat que, amb la seua presència, han estat legitimant, almenys, políticament les barrabassades fetes pel PP en aquest cas de Vicent Sanz).

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook