Blog 
Ecosistemes
RSS - Blog de Maria Josep

El autor

Blog Ecosistemes - Maria Josep

Maria Josep

Periodista ambiental i científica. @mariajpico

Sobre este blog de Sociedad

Converses sobre medi ambient, sostenibilitat, salut i ciència. Reflexions de la vida urbana i la natura, dels ecosistemes ecològic, social, comunicatiu, econòmic... Imatge: Barranc de la Pegunta, al Parc Natural del Penyagolosa. Foto: Sergio Montagud.


@mariajpico

Archivo

 • 25
  Mayo
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Medi Ambient

  Joan, l'alcalde ambientalista

  La bicicleta de Joan Ribó no és una eina electoral, sinó el seu vehicle habitual, símbol d’una ideologia en defensa de la sostenibilitat i les polítiques pròximes a la ciutadania i el medi ambient.

  Ribó serà l’alcalde que va lluitar des del Govern autonòmic contra la destrucció de la marjal de Massamagrell. Un primer edil que va renunciar al cotxe oficial només arribar a l’Ajuntament de València, com tot el grup municipal de Compromís. Un polític que, quan era diputat a les Corts -i la capital, hostil al pedaleig- aparcava la seues dues rodes al costat de l’olivera del pati de darrere del Parlament valencià.

  El candidat de Compromís ha denunciat l’urbanisme depredador, la demolició del Cabanyal i la destrucció tant de l’horta com del litoral; va estar crític amb el transvasament de l’Ebre i ha desenvolupat una potent crítica a les polítiques antiambientalistes i especulatives del Partit Popular. Ha exigit el control de la contaminació atmosfèrica de la ciutat per millorar la qualitat de vida de les persones, alhora que una planificació que promoga la mobilitat sostenible.

  L’agenda verda del primer alcalde ambientalista de València serà radicalment diferent a la de Rita Barberà i Maria Àngels Ramón-Llin.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook