Blog 
El Blog de Josep Antoni
RSS - Blog de josep antoni mollà soriano

El autor

Blog El Blog de Josep Antoni - josep antoni mollà soriano

josep antoni mollà soriano

Encara que soc mestre titolat, "profesor de E.G. B.", deia el paper, i he treballat a Correus, el periodisme de "corresponsal", al Noticias al dia dirigida pel mestre J. J. Pérez Benlloch, i després la del Levante, fins que funde en 1987 "Crònica" per a la Vall, mentre ...

Sobre este blog de Comarcas

En este Blog tenen cabuda les meues col.laboracions setmanals a l'edició vall d'albaidina d'este diari: "El mirador del Benicadell" i "la noticia de la setmana a la Vall Blanca". També aniran caent altres escrits amb punts de vista i assumptes diferents, que puga ...


Archivo

 • 11
  Abril
  2014

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  BOTIFARRA SE SUPERA AMB LA FUSIÓ ÀRAB

   

  Teatre Echegaray, Ontinyent, 4,4,2014. A les 22’30 hores.
  Veu i percussió: Pep Gimeno "Botifarra".
  Veu, violí i oud àrab: Ahmed Touzani
  Percussió: Xus Belda
  Baix, Guitarres, oud àrab i percussió: Pere Ródenas.
  Guitarra i guitarró: Emili Vera.
  Espectacle: De Banda a Banda.
  El cantant de Xàtiva, Pep Gimeno “Botifarra”, ha tornat ha pujar  altre graó en la seua ascendent trajectòria musical. Així ho va posar de manifest el darrer divendres al recinte de la plaça Santo Domingo d’Ontinyent, mitjançant l’espectacle anomenat “De Banda a Banda”, on barrejava i fusionava la música tradicional valenciana amb l’àrab, gracies a l’aportació especial del músic marroquí Ahmed Touzani. Seguint un camí de connexions i d’arrels?? Compartides culturalment com ja ho van posar en un disc i una tanda de concerts per tot el País Valencià, el grup Al Tall amb els marroquins Muluk El Hwa, fa d’això mes  de trenta anys.
  Encara que  esta nova aposta musical del creatiu Pep no va suscitar excessiva expectació entre el públic d’Ontinyent, que a penes va omplir un poc mes de la meitat de les butaques, el concert va ser ú del de millors a nivell artístic i musical, dels molts que amb prou freqüència ha interpretat els darrers anys a esta ciutat, on gaudeix de gran estima. Com sempre la generositat i l’ humilitat van estar una de les característiques que defineix-ne a este cantant sobre l’escenari.
  Pep i el marroquí Ahmed formaren un duet complementar, interpretant una col·lecció de l’ampli repertori del cantant xativí. Començant per una dedicada a la Vall i a la Verge del Remei d’Albaida. Després va acudir a seguidilles, granadines, a tradicionals d’estes comarques de interior valencianes, nadales o a homenatjar a personatges com “les tomasines”de Xàtiva. A mes de “la tarara” i  altres populars, sempre donant-li pas als tocs àrabs que amb veu, violí o l’oud aportava Ahmed.
   

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook