Blog 
El Blog de Josep Antoni
RSS - Blog de josep antoni mollà soriano

El autor

Blog El Blog de Josep Antoni - josep antoni mollà soriano

josep antoni mollà soriano

Encara que soc mestre titolat, "profesor de E.G. B.", deia el paper, i he treballat a Correus, el periodisme de "corresponsal", al Noticias al dia dirigida pel mestre J. J. Pérez Benlloch, i després la del Levante, fins que funde en 1987 "Crònica" per a la Vall, mentre ...

Sobre este blog de Comarcas

En este Blog tenen cabuda les meues col.laboracions setmanals a l'edició vall d'albaidina d'este diari: "El mirador del Benicadell" i "la noticia de la setmana a la Vall Blanca". També aniran caent altres escrits amb punts de vista i assumptes diferents, que puga ...


Archivo

 • 17
  Abril
  2015

  Comenta

  Comparte

  Twitea

  Valencia Comarcas

  Pau Vallvé, un bon concert per a minories

  En la recta final del XX Festival BarnaSants, per primera volta, apareixia el nom d’Ontinyent, on s’havia programat a Pau Vallvé i la seua banda, al teatre Echegaray, el passat dijous 9 d'abril, on va oferir la presentació del seu nou treball: "Pels dies bons".

  Però tan novadora proposta es va topar amb una expectació pública freda, amb consonància amb el clima que bufava al carrer. A penes un centenar d’espectadors.

  Una oportunitat perduda per a molts aficionats, la de escoltar en directe a un músic singular de l’actual panorama de música en català.

  La seua discografia de la darrera dècada s’escampa en mes de mitja dotzena de gravacions, destacant el seu tarannà de músic polifacètic, atès que fa dels seus discs  gires de concerts, també fa bandes sonores per a cinema, televisió i publicitat i a produir discs d'altra gent (Maria Coma, Inspira, etc). Va muntar el segell discogràfic Amniòtic Records. A mes toca la bateria, com va demostrar fent un solitari a l’Echegaray, en qualitat de membre de la formació que acompanya a Maria Coma en els seus directes, a mes de vibrafonista amb el grup Standstill. El seu disc 'De Bosc' va ser escollit millor disc de l'any 2010.

  Front a la ignorància del carrer el poc públic que va acudir al concert de Pau va manifestar el seu calor pròxim a l’indie, premiat amb llargs aplaudiments les seues cançons, per a les quals estava rodejat de guitarres acústiques a les seues mans, d’un bax elèctric que alternava este instrument amb un teclat, i un bateria contundent que sovint marcava el mapa sonor de les cançons interpretades per Vallvé.

   

  Compartir en Twitter
  Compartir en Facebook